Mot de passe perdu ?

Vous avez perdu votre code d'accès ? Entre votre email-ci dessous

Demande d'accès

Pour envoyer, une demande d'accès, veuillez entrer votre numéro de client

Vermeire :
Uw specialist in aandrijvingen Createur de solutions motion

Vermeire-Belting versterkt nog zijn partnership met Siemens!

2014 is een belangrijk jaar voor Vermeire geweest: dankzij de Motion afdeling zijn ze de eerste IDS (Integrated Drive Systems) partner van Siemens in Europa geworden. Nu hebben ze een nieuwe overeenkomst getekend om de laagspanningsmotoren te kunnen leveren.
Vermeire Belting in Verviers en Wondelgem gaan investeren in een grote voorraad van Siemens motoren tot 250kW in IE3 versie.

 

 

De Siemens laagspanning reeks is een van het breedste gamma op de markt. Dankzij vele opties en een uitstekende fabricatiekwaliteit kunnen ze constructeurs en eindgebruikers de optimale configuratie en motorisering aanbieden. De hele reeks wordt in Europa geproduceerd, wat korte levertermijnen garandeert, voor welke configuratie ook.
Dankzij de Siemens SINSAVE toepassing kunnen we de energiebesparingen en de afschrijvingstermijnen schatten.

Volgens de nieuwe richtlijnen zullen de PREMIUM motoren IE3 vanaf 1 januari 2015 verplicht zijn voor vermogen tussen 7,5 en 315kW zonder frequentiesturingen. Dezelfde regel wordt vanaf 1 januari 2017 ook geldig voor vermogen vanaf 0,75kW.
De PERFORMANCE LINE 1LE16 reeks biedt standaard een garantie van 3 jaar vanaf de fabricatiedatum. Deze kan naar keuze tot 5 jaar verlengd worden.