Mot de passe perdu ?

Vous avez perdu votre code d'accès ? Entre votre email-ci dessous

Demande d'accès

Pour envoyer, une demande d'accès, veuillez entrer votre numéro de client

Vermeire :
Uw specialist in aandrijvingen Createur de solutions motion

MachLine ®, een nieuwe reeks lagers voor werktuigmachines

De technologie van de fabricatie machines volgt de evolutie van vervaardigde producten, hun constructie vereist aangepaste lagers aan de werkelijkheid van de fabricatie van vandaag.
Verhoogde snelheden, vermindering van onderbrekingen, betere afdichtingen en stijfheid,. zoveel te meer factoren die machines toe staan steeds hogere prestaties te leveren.
De reeks MachLine ® beantwoordt precies op al deze punten.

 

 

Deze nieuwe reeks heeft, door onze leverancier, een ontwikkeling ondergaan van meer dan twee jaar. Partner in luchtvaart programma's, zoals Ariane 5 of de A380, deze vereist van zijn producten extreem hoge belastingen, op niveau van de eisen van zijn klanten.

Deze lange ervaring werd benut om de reeks MachLine ® te ontwikkelen, aangepast aan de eisen van de moderne werktuigmachines

Op termijn, worden 200 nieuwe referenties uitgebracht in de loop van 2006, maar de kern van de reeks, omvattend 75% van de benodigdheden is al operationeel. De reeks MachLine ® wordt op wereld niveau uitgebracht begin 2006. Wij beschikken binnenkort over de documentatie betreffend deze reeks. Aarzel niet ons te contacteren.

Twee families vormen deze nieuwe reeks lagers :

 

 
De familie ML : lagers die hoge snelheden aanvaarden
 

De reeks ML biedt 30% snelheid meer, in vergelijking met de standaard reeks. Een betere geleiding van de kooien verbetert het gedrag van het lager op hoge snelheden.

De fabricatie precisie bereikt een niveau 4S in standaard (ISO 2 voor dynamische kenmerken en ISO 4 voor de andere).

De geometrie is ook aangepast: meer kogels met kleinere diameters en de verbeterde geleiding van de kooi op de buiten ring staan de ondersteuning van hoge snelheden toe.

De lagers ML kunnen eveneens voorzien worden van een smeergat dwars door de buiten ring. Deze staat nog hogere snelheden toe, een vermindering van de omvang van de spil en optimalisering van het gebruik van smering.

 


De familie MLE : lagers ML et verbeterde afdichting
 

De lagers MLE zijn voorzien van dichtingen zonder NBR, dus zonder bijkomende warmteontwikkeling veroorzaakt door de wrijving op het lager.

Door de periodieke smering weg te laten, wordt de onderhoudtaak verlicht de reeks MLE, dicht, beschikt dus over een levenslange smering.

 

Verschillende varianten van de reeksen ML en MLE - C en H - zijn mogelijk volgens de contacthoek en de voorspanning

Als varianten mogelijk voor alle series, hybride lagers, met ceramische kogels, type CH. De kogels uit silicium nitride en de ring uit staal combineren het beste van deze materialen, leidend tot een verminderd thermisch niveau en een verhoging van de uiterste snelheid. De stijfheid en de levensduur worden hiermee aanzienlijk verhoogd.

De reeks wordt eveneens aangevuld met een uitgebreid aanbod precisie autoblokkerende moeren.