Mot de passe perdu ?

Vous avez perdu votre code d'accès ? Entre votre email-ci dessous

Demande d'accès

Pour envoyer, une demande d'accès, veuillez entrer votre numéro de client

Vermeire :
Uw specialist in aandrijvingen Createur de solutions motion

CONTI SYNCHROFORCE® Hoog Vermogen Tandriemen

De bijzondere samenstelling en de loopeigenschappen van de krachtige SYNCHROFORCE® reeks tandriemen banen samen de weg voor nieuwe toepassingen. Ze maken voortaan een langdurige aandrijving mogelijk op zware toepassingen.
Vier types tandriemen zijn in de krachtige CONTI SYNCHROFORCE® reeks verkrijgbaar. Het complete bereik is dus optimaal gedekt. Er bestaat een passende oplossing voor iedere specifieke toepassing.

Vanuit het perspectief van de geïmpliceerde fysica kan de belasting op aandrijvingen, in principe, in twee types onderverdeeld worden: belasting door hoog koppel of door hoge riemsnelheid met hoge transmissiecapaciteit (kracht).

 

 

Hoog vermogen tandriemen voor hoogtoerige aandrijvingen (sterk en bestendig bij synchrone transmissie).

 

Hoog vermogen tandriemen voor trage aandrijvingen (hoge koppels onder extreme belastingen).

De nieuwe generatie CONTI SYNCHROFORCE®CXP – Hoog vermogen tandriemen van deze klasse heeft men nog nooit gezien, zo sterk en zo hard. Hun uitstekende krachtvermogen bij snelheden tot 50 m/s is mogelijk dankzij een speciaal ontwikkelde trekkoord en een uitzonderlijke hechting. Een zeer hoge afscheurweerstand en verbeterde weerstand tegen overspringende tanden zorgen voor een optimale vermogensoverdracht. De CONTI SYNCHROFORCE®CXP worden gebruikt waar hoge krachten synchroon moeten worden overgebracht. Dankzij hun hoge slijtageweerstand lopen ze permanent onderhoudsvrij op bijna iedere veeleisende industriële toepassing. Ze bestaan in vier verschillende steken, dekken een breed krachtbereik en verzekeren een maximum rendement op aandrijving in beperkte ruimten.

 

 

De CONTI SYNCHROFORCE® CXA riemen combineren uitzonderlijke trekvastheid en optimale vermogensoverdracht van zeer hoge koppelniveaus. De innovatieve samenstelling van de riemen zorgt voor een betrouwbare aandrijving met uiterst hoge koppelbelasting tot snelheden van 20 m/s. Dankzij hun nieuwe hoogvermogen samenstelling op basis van NBR, hebben deze riemen vooral in lage koppel bereiken een zeer hoge treksterkte. De CONTI SYNCHROFORCE® CXA bestaan in drie profielen en twee verschillende steken: voor iedere specifieke toepassing is een gepaste riem beschikbaar. Op gebied van industriële aandrijftechniek zijn deze riemen ongeëvenaard: ze zijn buitengewoon nauwkeurig en doeltreffend in constant gebruik.

 

 

 

 

 

Eigenschappen

 

Elektrisch geleidend (antistatisch) naar ISO 9563

Naargelang toepassing, geschikt voor temperaturen van -20 °C tot +100°C

Matig bestand tegen olie, niet beïnvloed door tropisch klimaat

 

Naargelang toepassing, geschikt voor temperaturen van -20 °C tot +100°C

Tamelijk bestand tegen olie (ASTM01), niet beïnvloed door tropisch klimaat